Támogatás Back to top

Magunkról

Bemutatkozás

Cégünk a Ferrosüt Sütő- és Édesipari Kft 1993-ban a Vas Megyei Sütőipari Vállalat jogutódjaként jött létre.

Jelenleg a megye 2 városában 2 sütőipari termelő üzemmel rendelkezik. Üzemeinkben hagyományosan a kovászos technológiával gyártott kenyerek és a finom pékáruk képezik a napi gyártás irányvonalát.

A Ferrosüt Kft. elsősorban a nagy Multinacionális élelmiszerkereskedelmi egységekkel áll kapcsolatban, de COOP és magánkereskedelem forgalma is jelentős. Fontos értékesítési szegmens a kórházak, szociális intézmények és a gyermek étkeztetés is. Szombathelyen szakboltunkban biztosítjuk vevőink kiszolgálását.

A cég szállítási feladatait mintegy 40 db gépjárműből álló saját flottával oldja meg és végzi naponta több mint ezer vevőpontra történő kiszállítást.

A termékek kielégítik a Magyar Élelmiszerkönyv előírásait és rendelkeznek az ide vonatkozó engedélyekkel. A Kft üzemeiben és szakboltjaiban teljes körű HACCP rendszer működik. A szombathelyi Kenyérgyár ISO 9001-2015 tanúsítással is rendelkezik.

Minőségpolitika

Vevőink igényeinek kielégítése, és a piaci követelményeknek való megfelelés arra ösztönzi társaságunkat, hogy a kenyér és pékáru gyártás, csomagolás és kiszállítás tevékenységek területén folyamatosan fejlesszük termékeink, szolgáltatásaink minőségét. Ezt az irányvonalat követve társaságunk vezetősége elhatározta, hogy a Codex Alimentarius Hungaricus 2-1/1969. sz. előírás követelményeinek megfelelő minőségirányítási, élelmiszerbiztonsági és higiéniai rendszert hoz létre, vezet be, működtet, és folyamatosan fejleszt. A rendszer szabályozott folyamataival biztosítja, hogy vevőink igényeinek megfelelő termékeket tudjunk előállítani.

Társaságunk vezetősége a vevővel szemben minden termékbiztonsági követelményre és törvényességre felelősséget vállal.

A vezetés felelőssége, hogy biztosítsa a megfelelő pénzügyi forrásokat és beruházásokat a termelésbiztonsági feltételek törvényileg és minőségileg kifogástalan működéséhez.

A minőségorientált gondolkodás és munkavégzés cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Mindenki felelős a saját munkája minőségéért és képességei folyamatos fejlesztéséért. Úgy tevékenykedik, hogy legjobb tudásával járul hozzá termékeink kiváló minőségének biztosításához. Felelősséggel tartozik a környezeti, a higiéniai és az etikai szabályok betartásáért.

Munkatársaink folyamatos képzése a vezetés feladata.

Társaságunk eredményes működéséhez nagyban hozzájárul műszaki-technikai eszközeink jó állapota, technológiánk folyamatos korszerűsítése és munkatársaink munkakörülményeinek javítása.

Fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatunk vevőinkkel, beszállítóinkkal kölcsönösen előnyös legyen.

A minőségirányítási, élelmiszerbiztonsági és higiéniai rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésére minőségcélok kerültek kijelölésre, amelyek teljesülését folyamatosan figyelemmel kísérjük. A célokat és előirányzatokat közzétettük.

Elvárjuk, hogy munkatársaink aktív részt vállaljanak társaságunk célkitűzéseinek teljesítésében, amelyek sikeres megvalósításához hozzájárulok és személyesen fogom felügyelni.

Németh Józsefné
Ügyvezető igazgató

 

Támogatás